Samsung teast nieuwe Galaxy M-serie met features

Samsung komt binnenkort met de Samsung Galaxy M-serie. De serie zal bestaan uit verschillende modellen, zoals de Galaxy M10, M20 en M30. Ook in Nederland zouden we de toestellen gaan zien. Een teaser licht alvast wat dingen uit.

Teaser voor Galaxy M

De Galaxy M-lijn is een nieuwe modelserie die binnenkort door Samsung wordt gepresenteerd. De smartphonefabrikant zal op 28 januari een presentatie houden in India, maar naar verluidt zouden één of meerdere toestellen uit de M-serie ook in Europa uitgebracht worden.

Samsung Galaxy M teaser

Uit de teasers die Samsung heeft gedeeld worden verschillende dingen duidelijk. De M-serie zal voorzien worden van een druppel-notch bovenaan het scherm. Het zijn daarmee de eerste toestellen die een notch krijgen. Het valt op dat de schermranden sowieso erg dun zijn, waardoor je aan de voorkant van veel scherm kunt genieten.

Tevens krijgen de smartphones allen een USB-C aansluiting en is er ondersteuning voor snelladen. Een accucapaciteit wordt niet genoemd, maar volgens de afbeelding zal de reactie ‘Oh-mAh-God’ zijn. Er gingen eerder al geruchten over een 5000 mAh accu.

Aan de achterzijde zal de Galaxy M van Samsung uitgerust worden met een dual-camera met daaronder de LED-flitser. Achterop wordt ook de vingerafdrukscanner geplaatst. We gaan er vanuit dat er geen metalen behuizing zal zijn, maar plastic. Dit is op te maken uit de afwezigheid van antennebanden aan de zijkanten van de smartphone.

Samsung Galaxy M teaser

Op 28 januari wordt de Galaxy M-serie aangekondigd voor India. Een Europese release is niet bekend, maar volgens geruchten zou tenminste één van deze toestellen in Nederland uitgebracht worden. De M-serie zal geplaatst worden in het lagere mid-end segment en daarmee de concurrentie aangaan met toestellen als de Huawei P Smart 2019 en Honor 8X.

Wanneer er meer bekend is over de nieuwe generatie M-serie van Samsung, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel