Spotify wordt standaard op Samsung-toestellen geïnstalleerd

Sinds afgelopen jaar versterkte Samsung haar samenwerking met Spotify. De twee bedrijven werken nu opnieuw samen. Met de komst van de Galaxy S10-serie worden Galaxy-smartphones standaard van de Spotify-app voorzien.

Spotify-app op Galaxy

Samsung gaat meerdere smartphones uit de Galaxy-serie standaard voorzien van een muziekdienst. Het bedrijf installeert vanuit de doos alvast de Spotify-app alvast voor je op een aantal devices. Het begint met de Samsung Galaxy S10-serie.

Samsung Galaxy S10 Spotify

Toestellen die voorzien zullen worden van de Spotify-app zijn de Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy S10 5G (welke niet voor ons beschikbaar zal zijn), de Galaxy Fold en diverse toestellen uit de Galaxy A-serie. Het is niet bekend welke Galaxy A-smartphones hiermee uitgerust zullen worden, maar we vermoeden dat de nieuwe Galaxy A50 hier ook onderdeel van zal zijn.

Gebruikers in de Verenigde Staten krijgen zes maanden gratis Spotify Premium, maar vooralsnog hebben we daar in Nederland en België niets aan. Er is ook Bixby-integratie waarmee je met de assistent van Samsung ook naar muziek kunt zoeken. Gebruikers laten ons weten dat de Spotify-app van de smartphone te verwijderen is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 647,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel