Samsung rolt direct grote update uit voor Galaxy S10-familie

Vanaf vandaag ligt de Samsung Galaxy S10 in de winkels. Ook de broers S10e en S10+ zijn verkrijgbaar vanaf deze dag. Voor de verschillende devices rolt Samsung direct een grootse update uit die verbeteringen brengt naar onder andere de camera.

Eerste update voor Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 is sinds vandaag verkrijgbaar en de verwachtingen zijn hoog van de nieuwe serie. Het is namelijk de tiende generatie. We publiceerden vanmorgen al een overzicht met de beste prijzen en details en ook vind je hier alles over hoesjes en accessoires. Maar er is meer nieuws te melden over de Galaxy S10-serie.

De eerste update is direct beschikbaar voor het toestel, zo laat Henk aan ons weten. Samsung stelt voor de Galaxy S10+, maar ook de S10 en mogelijk ook de S10e een nieuwe update beschikbaar met een gemiddelde grootte van 496,25MB. Het security-patch level blijft staan op februari, maar er zijn wel een reeks andere verbeteringen doorgevoerd.

Galaxy S10 update

Als we kijken naar de changelog heeft Samsung de stabiliteit van de camera aangepakt. Daarnaast zijn de prestaties van het herkennen van de vinger door de vingerafdrukscanner verbeterd en zijn de functies voor het personaliseren van de Bixby-knop met de update aanwezig.

Gebruikers die de Galaxy S10 aanzetten zullen de melding krijgen van een update voor hun device. Vanwege de grootte is het aan te raden de update via een WiFi-verbinding te downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel