Samsung Galaxy A6 en A6+ op komst: ook voor Europa

Samsung werkt aan een twee nieuwe toestellen voor de Galaxy A-serie. De Samsung Galaxy A6 en A6+ zullen toegevoegd worden aan het rijtje van de A-serie voor 2018, naast de Galaxy A8. De A6 komt ook naar Europa.

Galaxy A6 voor Europa

De Galaxy A3 (2017) en Galaxy A5 (2017) hebben -nog?- geen directe opvolger gekregen. Het lijkt er ook niet op dat deze eraan zit te komen. In plaats daarvan kwam Samsung begin dit jaar met de Samsung Galaxy A8 (2018). Er wordt echter nu een nieuw toestel verwacht, ook voor de Europese markt; de Galaxy A6. Daarbij wordt ook de Galaxy A6 Plus verwacht.

Onbekend is of alle twee de toestellen naar Europa komen, of dat alleen de A6 komt. Bij de Galaxy A8 deed Samsung vrijwel iets vergelijkbaars. De Galaxy A8+ is hier bijvoorbeeld niet verkrijgbaar. Hieronder is de Samsung Galaxy A8 (2018) te zien.

Samsung Galaxy A6

De Samsung Galaxy A6 krijgt een Exynos 7870 octa-core processor die een maximale rekenkracht kan leveren van 1.6 GHz. Verwacht wordt verder 3GB RAM-geheugen, maar meer details worden nog niet gegeven. Tevens zullen allebei de devices op Android 8.0 Oreo draaien. De Samsung Galaxy A6+ is uitgerust met een Snapdragon 625 octa-core processor en 4GB RAM.

In de komende maanden wordt meer informatie verwacht over de Galaxy A6-serie. Zodra er meer bekend is over een Europese release, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel