Samsung Galaxy A8 (2018): Android 8.0 Oreo beschikbaar in Nederland

Begin deze week werd duidelijk dat Samsung was begonnen met het updaten van de Samsung Galaxy A8 (2018) naar Android 8.0 Oreo. De update is nu ook in Nederland aangekomen en brengt naast de nieuwe Android-versie ook nieuwe functies!

Oreo voor Galaxy A8

De Samsung Galaxy A8 (2018) krijgt vanaf nu de update naar Android 8.0 Oreo uitgerold. De nieuwere versie van Android werd begin deze week al verspreid in Rusland, maar de Nederlandse gebruikers moesten dus nog even wachten. Nu is Oreo dus ook in ons land beschikbaar, en als eerst voor de unbranded-toestellen, dus zonder Vodafone of T-Mobile branding.

Samsung Galaxy A8 2018 review

Samen met Android 8.0 Oreo worden enkele nieuwe features toegevoegd. Hierbij kan gedacht worden aan Multi-Window waarbij je twee apps tegelijkertijd op één scherm kunt openen. Daarbij zijn er notificatiekanalen en app badges. Daarnaast heeft Samsung nog optimalisaties doorgevoerd. De vormgeving van de camera-app is vernieuwd en er is ondersteuning voor Dolby Atmos.

Wanneer je in het bezit bent van de Samsung Galaxy A8 (2018), krijg je vanzelf een melding als de update beschikbaar is. Je kunt eventueel bij Instellingen > over het toestel > software-update ook handmatig controleren of je de update al kunt downloaden en installeren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel