Dit is de Samsung Galaxy J3 (2017) voor de Europese markt: specificaties en foto’s

Eerder deze maand kwam Samsung met de aankondiging van de Samsung Galaxy J3 (2017) voor de Amerikaanse markt. Een betrouwbare bron heeft nu foto’s naar buiten gebracht van de Europese versie; waarbij we toch wel een aantal verschillen zien.

Samsung Galaxy J3 (2017)

Dit jaar komen er meerdere nieuwe toestellen uit van Samsung. We zagen natuurlijk al de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ (review) en ook de J-serie wordt in een nieuw jasje gestoken. We bespraken eerder op DroidApp al de Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017), hierover verschenen namelijk eerder al aanwijzingen en foto’s.

Samsung Galaxy J3 (2017) Europa

Medio mei kwam de Galaxy J3 (2017) online op de website van de Amerikaanse provider AT&T. De Amerikaanse versie van de J3 zal echter afwijken met die van de Europese versie. Roland Quandt, die eerder al het vaak bij het juiste eind had, heeft nieuwe informatie gedeeld over de vriendelijk geprijsde smartphone. De foto’s tonen een ander design, zonder metalen strip.

Samsung Galaxy J3 (2017) Europa

De Samsung Galaxy J3 (2017) krijgt het modelnummer SM-J330. Daarbij is er een 5,0 inch HD-display, een Samsung Exynos 7570 processor. Er komt een variant met 2GB RAM en 16GB opslagruimte en een variant met 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Verder zal de J3 voorzien zijn van een 16 megapixel camera met een diafragma van f/2.0. Ook aan de voorzijde zal een 16 megapixel camera aanwezig zijn. De smartphone draait op Android 7.0 Nougat met de eigen skin van Samsung, en er is NFC. De behuizing zal vervaardigd zijn uit metaal.

Het toestel is voor ons nog niet officieel aangekondigd. Nu er steeds meer informatie naar buiten komt over het toestel lijkt dit niet heel lang meer te duren. Mogelijk krijgt de telefoon een adviesprijs van rond de 200 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel