Foto: is dit de nieuwe klaptelefoon van Samsung met Android?

Samsung is volgens berichten bezig met een nieuwe smartphone die je dicht kunt klappen. De smartphone, die eerder al in het geruchtencircuit rondging, is nu te zien op een duidelijke foto. Wat kunnen we van deze flip-phone van Samsung verwachten?

Samsung flip-phone

Vroeger waren telefoons met klepjes erg populair, maar al enkele jaren zie je ze vrijwel nooit meer. Samsung is nu bezig met de ontwikkeling van een klapbare smartphone; ja, een klaptelefoon met Android. Een vergelijkbaar model werd vorig jaar in China gepresenteerd, en misschien komt ook dit toestel alleen naar China; maar misschien heeft Samsung andere plannen.

Samsung SM-G9298 flip-phone

De smartphone die we op de foto zien is mogelijk het toestel genaamd Samsung SM-G9298. Bij keuringsinstantie FCC is deze al opgedoken en is ook aangemeld voor een WiFi-certificatie. Dit betekent dat het mogelijk niet al te lang meer duurt voordat Samsung de nieuwe flip-phone aankondigt. Ondanks het klepje zou het toestel volgens geruchten een Snapdragon 821 processor krijgen en ondersteuning voor draadloos opladen.

Samsung flip-phone 2016

Mocht er meer informatie zijn over de Samsung flip-phone met Android, dan lees je dat uiteraard op DroidApp. Vorig jaar verscheen de smartphone zoals je hem hierboven stuurt.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel