Samsung Galaxy J6+ en J4+ aangekondigd voor Nederlandse markt

Samsung heeft eerder al de Galaxy J4+ en J6+ aangekondigd, en nu is het definitief; de twee devices komen ook naar Nederland. De toestellen moeten een interessante optie zijn in een segment waar de concurrentie moordend is.

Galaxy J6+ en J4+ naar Nederland

Samsung heeft bekend gemaakt dat de Galaxy J6+ en J4+ allebei ook naar Nederland komen. De twee devices werden een week geleden al naar buiten gebracht, maar toen ontbrak nog de definitieve toezegging dat de smartphones ook naar Nederland zouden komen. Begin oktober zullen zowel de J4+ als de J6+ in ons land verschijnen.

Samsung Galaxy J4+

De toestellen kennen veel overeenkomsten. De smartphones hebben allebei een 6,0 inch HD+ beeldscherm, een 3300 mAh accu, Dolby Atmos voor een betere geluidskwaliteit en een 1.4 GHz quad-core processor. Samsung levert de Galaxy J4+ met 2GB RAM en 32GB opslagruimte. Bij de Galaxy J6+ is dit 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Dit is uit te breiden met een geheugenkaart van maximaal 256GB. Allebei de toestellen bieden gezichtsherkenning en de J6+ is voorzien van een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Voor het maken van foto’s is de Galaxy J4+ voorzien van een 13 megapixel camera achterop, 5 megapixel camera voorop. Bij de Samsung Galaxy J6+ is een 13MP + 5MP dual-camera achter en een 8 megapixel camera voorop. De twee telefoons draaien op Android 8.1 Oreo met de Samsung Experience skin.

Samsung Galaxy J6+

Verkrijgbaarheid

De Samsung Galaxy J4+ en J6+ komen begin oktober op de markt. Voor de J4+ betaal je 189 euro, de J6+ kost 239 euro. Qua kleuren is er genoeg keus; de J4 komt in het zwart, roze en goud. Bij de Galaxy J6+ kun je kiezen uit de kleuren rood, grijs en zwart. Alle details en actuele prijzen vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s. Onlangs kwam Samsung ook al met de Galaxy A7 (2018).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel