Samsung Galaxy J4+ en J6+ aangekondigd: foto’s, specs en prijzen

We schreven vandaag nog dat Samsung per november afscheid zou willen nemen van de J-serie. Voordat het zover is, wil de fabrikant nog met twee toestellen komen; de Samsung Galaxy J4+ en J6+. We zetten de details op een rij.

Samsung Galaxy J4+ en J6+

Er komen twee nieuwe edities van de Galaxy J-serie. Een Nederlandse webwinkel heeft de toestellen opgenomen in de database en ook zijn ze door Samsung gepresenteerd, samen met foto’s, specificaties en prijzen. Vanmorgen verscheen nog het bericht over dat Samsung met een nieuwe M-serie komt, de A-serie upgraded en de J-serie opheft; zo luiden de berichten althans.

Samsung Galaxy J4+

Samsung Galaxy J4+

De Samsung Galaxy J4+ heeft een 6,0 inch display met een resolutie van 1480 x 720 pixels. Er is 32GB opslagruimte en 2GB aan RAM-geheugen. Daarbij wordt de telefoon aangedreven door een Snapdragon 425 1.4 GHz quad-core processor. De smartphone wordt geleverd met een Micro-USB aansluiting, heeft een 5 megapixel front-camera en 13 megapixel camera achterop. Ook is er dual-sim ondersteuning en een 3300 mAh accu

Wanneer de smartphone uitkomt, is niet bekend. De Samsung Galaxy J4+ krijgt een prijskaartje van 169 euro en draait op Android 8.1 Oreo met de Samsung Experience interface.

Samsung Galaxy J6+

Samsung Galaxy J6+

Het andere toestel is de Samsung Galaxy J6+. Deze smartphone is dus de iets uitgebreidere versie van de Samsung Galaxy J6. We vinden een 6,0 inch display met een resolutie van 1480 x 720 pixels. Er is ook hier een Snapdragon 425 quad-core processor, maar dan met 3GB RAM en 32GB opslagruimte. De J6+ heeft ook een 3300 mAh accu en een Micro-USB aansluiting. Aan de rechterkant van de telefoon zit de vingerafdrukscanner, die zagen we bij Samsung nog niet eerder aan de zijkant.

De dual-camera van het toestel telt 13 megapixel + 5MP achterop, 8 megapixel voorop. De prijs van het toestel komt waarschijnlijk uit op 239 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel