Samsung Galaxy J7 (2016) krijgt waarschijnlijk toch update naar Android Oreo

Volgens de laatste berichten zou Samsung de update naar Android 8.0 Oreo ook beschikbaar stellen voor de Galaxy J7 uit 2016. Het bedrijf zou daarmee voor de eerste keer een Galaxy J-smartphone voorzien van twee Android-updates.

Galaxy J7 (2016): update naar Oreo

Samsung zou voor het eerst een toestel uit de J-serie gaan voorzien van twee Android-updates. Het gaat in dit geval om de Galaxy J7 die in 2016 werd uitgebracht. Het was eerder al duidelijk dat de J7 2017 de update zou krijgen, maar die van een jaar eerder werd eigenlijk uitgesloten.

Samsung Galaxy J7 (2016)

De aanwijzing is verschenen in de Samsung Members app. Deze wordt voortdurend bijgewerkt met informatie over updates. Daarnaast heeft de Turkse tak van Samsung de informatie ook bijgewerkt over de Oreo-update en noemt nu de Galaxy J7 (2016). Volgens Samsung Turkije moet de update nog dit jaar, en wel in december, voor de smartphone verschijnen. Overigens kunnen de data daarvoor in andere landen nog afwijken. Ongeveer een jaar geleden werd Android 7.0 Nougat uitgerold voor het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel