Samsung deelt releasedata voor Android Oreo-update voor verschillende toestellen (ook S7)

Verschillende toestellen van Samsung zullen bijgewerkt worden naar Android 8.0 Oreo. Echter bleef en blijft het nog best onduidelijk wanneer de update nou echt uitgerold wordt. Nu is er concretere informatie over de verspreiding van de Oreo-update voor de toestellen uit de Galaxy S7, A- en J-serie van Samsung.

Oreo-updates voor Samsung

Samsung zal meerdere toestellen bijwerken met de update naar Android 8.0 Oreo. Deze update bevat ook direct de nieuwste versie van de Samsung Experience skin. De fabrikant bracht eerder al de update uit voor de Galaxy S7 (Edge), Galaxy S8-serie, Galaxy Note 8 en Galaxy A5 (2017). Maar er zijn nog meer toestellen die de update krijgen. Eerder verscheen al een tijdlijn van Samsung uit Turkije, nu heeft Samsung Duitsland meer informatie gedeeld.

Volgens de informatie van de Duitse tak van Samsung is het updateschema als volgt.

Samsung Galaxy Oreo 2018

De informatie is afkomstig van de Duitse tak van Samsung, die de informatie heeft gedeeld met de beta-testers. Het is opvallend dat gebruikers van de Samsung Galaxy J7 uit 2016 nog een dik half jaar moeten wachten, terwijl dan Android P al weer een half jaar uit is. De informatie uit de foto kan een goede richtlijn zijn, maar periodes kunnen nog afwijken voor de Nederlandse markt. Zo heeft de Galaxy A8 hier de update al ontvangen. Daarbij heeft de S7 ook al een tijd de update in Nederland.

Eerder leek het er overigens op dat de Galaxy J-serie eerder de update zou ontvangen naar Oreo, maar het geduld wordt nog wat meer op de proef gesteld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel