Overduidelijke persfoto van Samsung Galaxy Note 9 in zwart, blauw en goud gelekt

Nog een paar nachtjes slapen, en dan zal het doek van de Samsung Galaxy Note 9 gehaald worden. Tot die tijd moeten we het doen met de berichten die binnenkomen over het nieuwe toestel. Dat is er nu weer één; we zien een persfoto van het zwartgekleurde toestel. We zien echter ook de andere kleuren.

Galaxy Note 9 in het zwart, goud en blauw

De Samsung Galaxy Note 9 zal in verschillende kleuren uitgebracht worden. Naast in ieder geval blauw, goud en lila staat natuurlijk ook de zwarte Note 9 op de planning. De smartphone is nu te zien op een foto, die door Roland Quandt naar buiten is gebracht. Deze bron heeft een goede naam op het gebied van smartphonenieuws.

Samsung Galaxy Note 9 zwart

Eerder zagen we de blauwe Note 9 al in een teaser van de fabrikant. In vergelijking met zijn voorganger is de Note 9 voorzien van een wat ronder design en zullen ook de specificaties verder verbeterd zijn. De bron spreekt over een Exynos 9820 processor voor Europa, een Snapdragon 845 voor Amerika. Ook zal Samsung het toestel een 4000 mAh accu en natuurlijk de S Pen meegeven.

Tevens is het toestel nog een keer in het nieuws gebracht door Evan Blass. Hij laat de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 zien in de kleuren zwart, blauw en goud.

Galaxy Note 9 kleuren

Naar verwachting wordt de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 op 9 augustus 2018 aangekondigd. Naar verwachting komen er twee opslagversies; een met 128GB, de andere met 512GB. De prijzen zullen beginnen bij 1000 euro, als we afgaan op de eerdere berichten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel