Samsung Galaxy Note 9: Evan Blass lekt duidelijke persfoto, met S-Pen

De Samsung Galaxy Note 9 wordt begin volgende maand verwacht, maar tot die tijd komen de berichten met regelmaat al binnen. De smartphone zal de opvolger zijn van de Galaxy Note 8 en dankzij Evan Blass krijgen we nu een duidelijk beeld van de telefoon.

 Galaxy Note 9 door Evan Blass

Evan Blass is doorgaans goed op de hoogte van nieuwtjes uit de telecomwereld. Dat is ook nu het geval, want de leaker heeft een foto gedeeld van de nieuwe Samsung Galaxy Note 9. Het toestel zal volgens de eerdere berichten op 9 augustus aangekondigd worden. Hierbij deelde Samsung zelf al een teaser van de nieuwe S Pen.

Samsung Galaxy Note 9

Op de foto zien we de voor- en de achterkant van de nieuwe smartphone. Duidelijk wordt dat Samsung de vingerafdrukscanner bij de Note 9 een beetje kleiner lijkt te maken. Boven de scanner zit een dual-camera met LED-flitser en sensoren, zoals een hartslagmeter. Het toestel krijgt een groot scherm, zonder notch. De S Pen is een andere factor die opvalt met haar gouden kleur en blauwe uiteinde. Vermoedelijk krijgt deze stylus nog meer opties, en ondersteuning voor Bluetooth.

Als de geruchten kloppen, komt de Galaxy Note 9 eind augustus (mogelijk de 24e) op de markt voor een prijs van 999 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel