Poster lekt achterkant van nieuwe Samsung Galaxy Note 9

Naar verwachting wordt eind augustus de nieuwe Galaxy Note 9 aangekondigd door Samsung. In aanloop naar deze datum krijgen we steeds meer te weten over het toestel. We zien nu de achter- en onderkant van het toestel op een officiële poster.

Poster lekt Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 8 wordt dit jaar opgevolgd door de Galaxy Note 9. De smartphone van de Koreaanse fabrikant zal naar alle waarschijnlijkheid op 24 augustus gepresenteerd worden. Een doorgaans goed geïnformeerde leaker heeft een foto van een poster gedeeld, waarop het toestel is te zien, samen met de nieuwe S-Pen.

De nieuwe S-Pen zal wat vierkanter zijn dan we voorheen zagen. Daarbij zien we ook de nieuwe paarsachtige kleur van de telefoon. Onder de camera krijgt de Note 9 ruimte voor de vingerafdrukscanner. De camera zal overigens een dual-camera betreffen, net als bij de Note 8. Ook is een 3,5 millimeter aansluiting aanwezig voor het inpluggen van een headset.

Galaxy note 9 poster

Samsung gebruikt op de poster de kreet ‘The new super powerful Note’. Dit is toch wel een slogan die we niet snel van Samsung hadden verwacht, die zijn meestal korter en krachtiger. Toch is de bron vaak vrij goed op de hoogte. Eind augustus zullen we meer te horen krijgen over de smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel