Eerste beelden Samsung Galaxy Note 9 opgedoken: dit zijn de renders

We zien voor het eerst iets van de nieuwe Samsung Galaxy Note 9. De smartphone van Samsung wordt binnen enkele maanden verwacht en we hebben al het één en ander gehoord. Nu zien we de eerste renders.

Galaxy Note 9 renders

Samsung pakt deze zomer uit met de Samsung Galaxy Note 9. Al meerdere keren is het toestel in het nieuws verschenen, maar nu krijgen we er dus een beeld bij. De beelden zijn gemaakt aan de hand van tot nu toe bekende informatie. Het gaat om renders van de hand van OnLeaks, die doorgaans over aardig wat informatie beschikt van nieuwe toestellen.

Samsung Galaxy note 9 render

Echt spannend wordt de Galaxy Note 9 niet, zo lijkt het. Eerder doken nog geruchten op over dat het toestel een vingerafdrukscanner onder het scherm krijgt. Het lijkt erop dat deze gewoon aan de achterkant van de telefoon komt. Ook zien we dezelfde horizontale dual-camera opstelling en krijgt het scherm doorlopende randen.

Uiteraard zien we ook de fysieke Bixby-knop terug en is de verwachting dat de telefoon op de markt gebracht wordt met Android 8.1 Oreo. Eerder verscheen het bericht dat de aankondiging gepland zou staan voor 9 augustus. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel