‘Galaxy Note 9 komt eerder vanwege tegenvallende verkopen van S9’

Samsung zou de aankondigingsdatum van de Galaxy Note 9 naar voren hebben geschoven. Dit omdat de verkopen van de Galaxy S9 te wensen over zou laten. De bron die deze informatie deelt, heeft het vaker bij het juiste eind gehad.

Galaxy Note 9 komt eerder

Als we de nieuwe informatie van The Investor mogen geloven, schuift Samsung de introductie van de Galaxy Note 9 naar voren. Deze informatie volgt; nadat eerder al duidelijk werd dat de testen van de firmware voor de nieuwe Note al eerder begonnen waren dan normaal. De bron wist eerder al nauwkeurig de datum mede te delen voor de Note 8 en de S9.

Volgens de Koreaanse bron kunnen we de Samsung Galaxy Note 9 eerder verwachten dan de 8. Er wordt verwacht dat het toestel eerder dan 23 augustus aangekondigd wordt. Dit was de dag waarop de Galaxy Note 8 werd aangekondigd. De tot nu toe bekende informatie spreekt over een release in juli of augustus.

Het toestel zal vermoedelijk beschikken over een 6,38 OLED display met een vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm. Uiteraard wordt ook weer de S-Pen verwacht. Meer informatie over de telefoon is nog niet bekend.

Samsung Galaxy Note 8 Internet browser

Verkopen Galaxy S9

De reden van het vervroegen van de introductie van de Galaxy Note 9 komt mogelijk door tegenvallende verkopen van de S9. Dit toestel kwam begin maart op de markt. Ook wil het bedrijf mogelijk de nieuwe Apple iPhone-modellen voor zijn; deze worden traditioneel gezien in september verwacht.

Verkoopcijfers van de S9 worden niet gedeeld, maar deze zouden achterblijven op die van de Galaxy S8. Dit terwijl Samsung juist zou hopen op een nog hoger aantal verkopen van de Galaxy S9-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel