Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Tab S4 opgedoken bij FCC

Keuringsinstantie FCC heeft bezoek gehad van twee nieuwe Samsung-modellen. De modellen waar het om gaat zijn de Samsung Galaxy Note 9 en de Galaxy Tab S4. De smartphone en tablet zullen binnenkort door Samsung officieel gepresenteerd worden.

Galaxy Note 9 en Tab S4 bij FCC

Samsung heeft twee nieuwe producten aangemeld bij keuringsinstantie FCC. Voordat nieuwe producten zoals een smartphone en tablet op de markt verschijnen, worden ze aangemeld bij een dergelijke partij. Helaas moeten we het doen zonder foto’s of andere informatie, maar er wordt wel één en ander duidelijk.

Een toestel met de naam SM-N960F is opgedoken. Dit duidt op de nieuwe Galaxy Note 9 als we kijken naar het typenummer. Samsung gebruikte voor de Note 8 namelijk het typenummer SM-N950. Ook ligt het in lijn der verwachting dat we binnenkort een nieuwe Note zullen gaan zien van de fabrikant.

Galaxy Tab S4 FCC

De Galaxy Tab S3 is zo’n anderhalf jaar oud, en dus is het tijd voor vernieuwing. Samsung werkt aan de Galaxy Tab S4 en ook deze is ingediend bij FCC. De tablet zal ook als 4G-versie aangeboden worden, zo blijkt uit de documentatie. Van de Galaxy Tab S4 is ook bovenstaande foto ingediend. We zien daarin onder andere de branding ‘Tuned by AKG’.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel