Samsung Galaxy J5 en J7 (2017) ontvangt beveiligingsupdate juni 2018

Er staat een nieuwe update klaar voor de Samsung Galaxy J5 (2017). De betaalbare smartphone van de Koreaanse fabrikant wordt bijgewerkt met de beveiligingsupdate van juni 2018. Daarbij is de update ook beschikbaar voor de Galaxy J7 (2017).

Beveiligingsupdate juni voor Galaxy J5 en J7 (2017)

De Samsung Galaxy J5 (2017) ontvangt een update in Nederland. DroidApp-lezer Ricardo laat ons weten dat hij de update aangeboden heeft gekregen. Het gaat om beveiligingsupdate juni 2018 die begin vorige maand door Google beschikbaar werd gesteld.

Galaxy J5 2017 beveiligingsupdate juni 2018

Uit de changelog wordt duidelijk dat Samsung wederom verbeteringen heeft doorgevoerd in de prestaties en stabiliteit van het toestel. Ook zijn er verschillende andere dingen toegevoegd, maar hoef je hiervan als gebruiker niet altijd iets van te merken. Dit zijn doorgaans verbeteringen ‘achter de schermen’. Overigens is de beveiligingsupdate ook beschikbaar voor de Galaxy J7 (2017).

De Galaxy J5 en J7 (2017) worden ieder kwartaal bijgewerkt met een update, zo liet Samsung eerder weten. Eerdere berichten gingen rond over het verschijnen van Oreo in september. De kans dat hiermee Android 8.0 Oreo inderdaad in september verschijnt, samen met een andere komende update, wordt hiermee een stuk aannemelijker.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel