Samsung Galaxy J3 (2017): update naar Android 8.0 Oreo beschikbaar

Samsung is begonnen met het updaten van de J-serie naar Android 8.0 Oreo. Gebruikers melden ons dat de update nu beschikbaar is voor de Samsung Galaxy J3 (2017). Het is goed nieuws voor de gebruikers van de J3, want zij kunnen nu gebruik maken van nieuwe features en mogelijkheden.

Galaxy J3: Oreo update!

Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy J3 (2017)? Dan kun je nu het toestel bijwerken naar een nieuwe Android-versie. In Nederland wordt door Samsung de update naar Android 8.0 Oreo uitgerold voor het toestel uit de J-serie. Dit betekent dat de rest van de J-serie de update in de komende tijd kan verwachten. Samen met de Oreo-update wordt ook Samsung Experience 9.0 meegeleverd, een update voor de interface die verschillende verbeteringen bevat.

De update naar Android 8.0 Oreo met de nieuwe Experience-skin brengt verschillende nieuwe functies. Hierbij kun je denken aan App badges waarmee je precies ziet hoeveel ongelezen berichten je bijvoorbeeld in WhatsApp hebt. Met notificatiekanalen kun je precies aangeven welke meldingen je wel en niet wilt ontvangen. Daarbij heb je sneller toegang tot Samsung Cloud Drive, vanuit de Mijn Bestanden app.

Samsung Galaxy J3 (2017) Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo voor de Samsung Galaxy J3 (2017) wordt vanaf nu uitgerold in Nederland. Houd er rekening mee dat dit gefaseerd kan gebeuren en dat het bij sommigen nog even kan duren voordat de update beschikbaar is. Dit geldt ook voor als je toestel geïmporteerd is door een (Nederlandse) winkel. Je krijgt een melding op je toestel als de update beschikbaar is. Eventueel kun je handmatig controleren bij Instellingen > Software-update > Updates handmatig downloaden.

De J3 is vandaag de dag te koop vanaf ongeveer 120 euro, een nette prijs!

Weten welke nieuwe functies Android 8.0 Oreo heeft? Lees dit artikel!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel