Samsung Galaxy J6: betaalbare smartphone nu te koop in Nederland

Samsung heeft de in mei aangekondigde Samsung Galaxy J6 in de Nederlandse winkels gelegd. Het toestel is voorzien van prima specificaties voor een nette prijs. We zetten de details over de nieuwe Galaxy J6 voor je op een rij.

Samsung Galaxy J6 in Nederland

De Samsung Galaxy J6 werd in mei aangekondigd door de Koreaanse fabrikant. Vanaf nu ligt de nieuwe J-smartphone in de winkels. Voor minder dan 300 euro krijg je een degelijk toestel met een 5,6 inch HD+ Super AMOLED beeldscherm met een net design. De J6 heeft een 13 megapixel camera met een lichtgevoeligheid van f/1.9 en daaronder de vingerafdrukscanner. Er kan ook gebruik gemaakt worden van gezichtsherkenning.

Samsung Galaxy J6

Samsung voorziet de J6 van een eigen octa-core processor, aangevuld met 3GB RAM-geheugen en 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. Aan de voorzijde bevindt zich niet alleen het Infinity Display, maar ook de 8 megapixel front-camera met LED-flitser. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh en kan worden opgeladen via de Micro-USB aansluiting. Daarbij is het toestel ook uitgerust met NFC, 2.4 GHz WiFi en kan er gebruik gemaakt worden van dual-sim.

Galaxy J6 kopen

De smartphone heeft een adviesprijs van 269 euro en draait op Android 8.0 Oreo. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, paars en goud. Het toestel is verkrijgbaar bij de volgende winkels;

Alle actuele prijzen, specificaties en meer vind je via onderstaande button op de toestelpagina van de Galaxy J6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel