Samsung Galaxy J6 komt officieel naar Nederland voor €269

Zojuist heeft Samsung bekend gemaakt dat de van de week aangekondigde Galaxy J6 ook naar Nederland komt. De nieuwe Samsung Galaxy J6 krijgt een uitgebreide lijst aan mogelijkheden mee, en zal in de winkels komen te liggen voor minder dan 300 euro. Wat heeft de Galaxy J6 voor die prijs te bieden?

Samsung Galaxy J6 naar Nederland

Gisteren schreven we over de introductie van de Galaxy J6. De smartphone werd toen samen met de J8 voor India aangekondigd. Echter heeft Samsung Nederland laten weten voorlopig alleen de Galaxy J6 uit te brengen in ons land.

Samsung Galaxy J6

Samsung voorziet de Galaxy J6 van een 5,6 inch HD+ Super AMOLED display. Daarbij heeft dit beeldscherm een beeldverhouding van 18,5:9; het zogenoemde Infinity Display. De J6 krijgt een 1.6 GHz octa-core processor mee, net als een 8 megapixel front-camera (f/1.9) en 13MP camera aan de achterzijde met dezelfde lichtgevoeligheid. Ook de AR stickers zijn weer in de camera-app te vinden.

Samsung Galaxy J6 Lavender Gold

De Samsung Galaxy J6 biedt een vingerafdrukscanner aan de achterkant en is voorzien van 3GB RAM met 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. Opladen gaat via de Micro-USB poort aansluiting. Tot slot is er ondersteuning voor 2.4 GHz WiFi, is er NFC en kun je kiezen uit de kleuren Black, Lavender en Gold. Vanaf juni is de smartphone leverbaar voor 269 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel