Samsung Galaxy J6 verschijnt in levende lijve; met Infinity Display

Samsung zal binnenkort een nieuwe reeks toestellen presenteren zo is de verwachting. Er gingen eerder al berichten rond over de Galaxy J4 en ook de J6 was in het nieuws. De Galaxy J6 (2018) is nu opgedoken in het wild.

Galaxy J6 in levende lijve

De aankondiging van de Samsung Galaxy J6 lijkt niet lang meer op zich te laten wachten. De smartphone van de Koreaanse fabrikant kwam eerder al in het nieuws, samen met de Galaxy J4. Nu is de Galaxy J6 in levende lijve voor de camera gespot, waarbij we een beter kijkje krijgen op het toestel.

Samsung Galaxy J6

Net als de Galaxy S8 en Galaxy S9 zal het toestel een AMOLED Infinity Display meekrijgen. Dit betekent een beeldverhouding van 18,5:9 en dunne schermranden. De achterkant biedt een enkele camera een vingerafdrukscanner. Volgens de berichten zou de achterkant vervaardigd zijn uit plastic.

Samsung Galaxy J6

Mogelijk krijgt het toestel een 5,6 inch HD-display, een Exynos 7870 octa-core processor met 2/3 of 4GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte. Daarbij zal de camera 13 megapixel tellen en komt ook de 8 megapixel front-camera er met flitser. De accu heeft mogelijk een capaciteit van 3000 mAh; opladen kan via de Micro-USB aansluiting. Zodra er meer bekend is over de Samsung Galaxy J6, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel