Eerste foto’s van Samsung Galaxy J4 (2018) opgedoken

Samsung wil dit jaar meer nieuwe smartphones lanceren. De fabrikant kwam eerder al met de Galaxy A6-serie, en ook gingen er berichten rond over de Galaxy J6. Nu krijgen we meer te zien van de Samsung Galaxy J4 (2018) die binnenkort verwacht wordt.

Galaxy J4 (2018) op beeld

De J-serie van Samsung bestaat uit een groot aantal toestellen. De J4 is echter nog niet eerder uitgebracht, maar daar zal dit jaar verandering in komen. Samsung is bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe J4 en nu is hij ingediend bij keuringsinstantie NCC. Hier zien we het toestel van verschillende fabrikanten.

Samsung Galaxy j4 (2018) ncc

De Samsung Galaxy J4 (2018) zal geplaatst worden in het betaalbare segment, al is een komst naar Nederland nog niet zeker. Het toestel komt mogelijk met 16GB opslagruimte beschikbaar, samen met een beeldscherm met 16:9 beeldverhouding, een enkele camera en mogelijk een verwisselbare accu. Onbekend is of het toestel een vingerafdrukscanner geïntegreerd krijgt in de home-button. Verdere specificaties zijn nog niet bekend over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel