‘Samsung rolt in juli Android Oreo uit voor Galaxy J3 (2017)’

Samsung heeft meer informatie gegeven over de uitrol van Android 8.0 Oreo. Nu wordt de J-serie genoemd, en wel de J3 (2017). Over twee maanden zou de update voor dit toestel klaar moeten staan. Ook de andere J-serie toestellen zouden de update krijgen.

Galaxy J3 krijgt in juli Oreo

Opvallend nieuws uit de kant van Samsung. Voor de Samsung Galaxy J3 (2017) zou de fabrikant in juli willen beginnen met de uitrol van Android 8.0 Oreo. Deze berichten komen van Samsung Turkije, die deze datum op haar updateoverzicht heeft gezet. Het nieuws is opvallend omdat de eerdere J3-toestellen geen Android-updates kregen, maar enkel beveiligingsupdates. Er wordt zelfs een specifieke datum genoemd, die verwacht wordt; 13 juli 2018.

Galaxy J3 Android 8.0 Oreo juli

Samsung zal ook voor de Galaxy J7 (2017) en Galaxy J5 (2017) de update verspreiden, maar het is nog niet duidelijk wanneer dit gaat gebeuren. We verwachten dat dit een beetje rond dezelfde tijd zal zijn, aangezien doorgaans eerst de duurdere toestellen de update krijgen. Echter is deze bevestiging er nog niet.

De datum die de Turkse afdeling geeft kan natuurlijk nog veranderen. Daarnaast kan de uitrol per land verschillen en kan de update naar Android 8.0 Oreo iets later of eerder beschikbaar komen in Nederland. We houden de berichten voor je in de gaten!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel