Samsung Galaxy A5 (2017): Android 8.0 Oreo beschikbaar in Nederland

Samsung is in Nederland begonnen met het uitrollen van een update voor de Samsung Galaxy A5 (2017). Het gaat om de update naar Android 8.0 Oreo. De update brengt diverse nieuwe functies en verbeteringen. De komst van de update is eerder dan die voor de S7-serie.

Galaxy A5 (2017): Android 8.0 Oreo

In verschillende landen begon in de afgelopen tijd de uitrol van de update naar Android 8.0 Oreo voor de Galaxy A5 (2017). Nu melden gebruikers aan DroidApp dat de update ook in Nederland uitgerold wordt. Deze update brengt de verbeteringen die Oreo bevat. Hierbij wordt het mogelijk om Picture-in-Picture te gebruiken, je kunt dus bijvoorbeeld Google Maps tijdens het navigeren als venster bovenop een andere app gebruiken.

Samsung Galaxy A5 (2017) Android 8.0 Oreo

Een andere verbetering is de komst van notificatiekanalen. Hiermee kun je gerichter instellen welke notificaties je wilt ontvangen. Daarbij is ook automatisch aanvullen van gegevens en wachtwoorden verbeterd. Een compleet overzicht van de veranderingen vind je in dit artikel over Android 8.0 Oreo.

De update voor de Samsung Galaxy A5 (2017) wordt OTA, dus via het toestel zelf uitgerold. Je krijgt een melding op je toestel als dit het geval is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel