Samsung brengt smartphone uit waarmee je niet op internet kunt

Wat is nou een smartphone zonder internetverbinding? Juist, niks. Toch gelooft Samsung erin en lanceert de Samsung Galaxy J2 Pro. Met deze smartphone kun je 4G en WiFi wel vergeten; überhaupt een internetverbinding is niet aanwezig.

Galaxy J2 Pro zonder internet

Wanneer je nu geen internet hebt op je smartphone, staat waarschijnlijk het internet uit of een instelling fout. Toch is er nu ook daadwerkelijk een smartphone uitgebracht waarmee je helemaal geen gebruik kunt maken van het internet. Samsung heeft de Galaxy J2 Pro uitgebracht zonder ondersteuning voor internet.

Samsung Galaxy J2 Pro

Samsung maakt het nog gekker, want het wil zelfs studenten aanspreken met de smartphone. Studenten krijgen in het thuisland zelfs hun geld terug als zij de Samsung Galaxy J2 Pro aanschaffen. Hoewel hij op Android draait kun je niet direct apps installeren (want, gebrek aan internet). Hier heeft Samsung wat op bedacht. Door een APK-bestand te installeren (bijvoorbeeld met tussenkomst van een computer), kun je een app gebruiken.

Er is een 1,4 GHz quad-core processor, 1,5GB RAM, 16GB opslagruimte, 2600 mAh accu, een 5,0 inch scherm (960 x 540 pixels), een 8MP camera en 5MP front-camera. Samsung gaat de strijd dus aan met de bestaande feature-phones zoals we die vooral vroeger zagen. De J2 Pro zorgt voor minder afleiding en biedt toch toegang tot zaken als een rekenmachine, woordenboeken en wel gewoon bellen en sms’en.

Het toestel zal verkrijgbaar zijn voor een bedrag van 150 euro. Echter hoeven we het toestel niet in Nederland te verwachten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel