Samsung Galaxy A3 (2017): update met camera-features en patch maart

Samsung heeft voor de Samsung Galaxy A3 (2017) een nieuwe update uitgebracht. De fabrikant voorziet het vorig jaar uitgebrachte toestel van nieuwe camera-opties en een nieuwere beveiligingsupdate.

Galaxy A3 (2017) met patch van maart

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy A3 (2017) is er goed nieuws te melden. Er is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de smartphone. Met de update die versienummer A320FLXXU2BRC1 meekrijgt, worden verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Als eerst is er beveiligingsupdate maart 2018. Dit is niet de nieuwste, maar met de update is het toestel in ieder geval weer wat actueler bijgewerkt. Samsung voorziet het toestel tevens van een aantal nieuwe camera-opties. Opvallend is dat eind vorig jaar deze opties al beschikbaar kwamen voor de Galaxy A5 (2017).

Samsung Galaxy A3 2017 update maart

Nieuwe functies voor de camera

Je kunt bij de front-camera de Selfiefocus functie gebruiken. Deze stand zorgt ervoor dat je gezicht scherp is en dat de achtergrond onscherp is, zodat de focus op je selfie komt te liggen. Tevens zijn er AR-stickers, zoals we die ook kennen uit de Galaxy S-serie. Je kunt zo je foto van effecten voorzien zoals konijnenoren of andere effecten.

De update wordt vanaf nu uitgerold. Zodra de update voor jouw Galaxy A3 (2017) beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je telefoon. Eventueel kun je via Instellingen > Over het toestel > software-update handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel