Samsung Galaxy A8 (2018) tijdelijk extra interessant met 50 euro cashback

Wie op zoek is naar een nieuwe smartphone, maar niet teveel geld wilt uitgeven, kan wellicht terecht bij de Samsung Galaxy A8 (2018). De smartphone is de laatste tijd aardig in prijs gedaald, en is nu nog interessanter met de €50 cashback die je krijgt. We zetten de details op een rij.

Samsung Galaxy A8 (2018) met cashback

Samsung is een nieuwe promotie-actie gestart met de Samsung Galaxy A8 (2018). We hebben de smartphone eerder al uitgebreid behandeld in onze Samsung Galaxy A8 (2018) review. Je hebt met de Galaxy A8 (2018) een uitgebreide smartphone met een glazen behuizing, 5,6 inch Full-HD+ beeldscherm, 16MP camera en dual-camera aan de voorzijde. Er is een krachtige octa-core processor en 3000 mAh accu.

De adviesprijs van de Galaxy A8 (2018) was 499 euro, maar inmiddels is het toestel enkele tientjes in prijs gedaald. Op moment van schrijven betaal je gemiddeld 429 euro voor de A8 van Samsung. Extra interessant is de tijdelijke cashback-actie. Je krijgt €50,- retour als je de Galaxy A8 (2018) bij een deelnemend verkooppunt aanschaft in de periode van 9 april en 27 mei 2018.

Samsung Galaxy A8 2018 cashback

Belangrijke details

Zoals gezegd moet het toestel aangeschaft worden bij een deelnemend verkooppunt. Daarover zo meteen meer. Echter dient het ook om een Nederlands toestel te gaan. Sommige winkels hebben uit het buitenland geïmporteerde toestellen in het assortiment, en deze vallen niet onder de actie. Zo doet Belsimpel bijvoorbeeld niet mee met de actie.

Het maakt niet uit in welke kleur je het toestel koopt; Gold, Orchid Gray of Black. Je kunt aanspraak maken door het toestel los aan te schaffen of in combinatie met een abonnement. Na aanschaf dien je een kopie te maken van de aankoopbon en een foto te maken van de streepjescode met de EAN-code en IMEI-nummer. Deze dien je voor 11 juni 2018 aan te melden via deze website van Samsung, waarbij je in dient te loggen met een Samsung-account.

Samsung Galaxy A8 2018 review

Deelnemende winkels

Via onderstaande linkjes/webwinkels kun je direct de Galaxy A8 (2018) kopen; zij doen ook mee met de cashback-actie.

Alle details en prijzen vind je via onderstaande button op de Galaxy A8 (2018) pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel