Samsung Galaxy S9/S9+ Red Bull Ring Pack aangekondigd: voor de F1 liefhebbers

Samsung en Vodafone slaan de handen ineen en komen met een Limited Edition van de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Het gaat om het speciale Red Bull Ring Pack waarbij je tal van extra content krijgt en een unieke Smart Cover.

Galaxy S9 Red Bull Ring Pack

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ komen in een speciale gelimiteerde oplage beschikbaar als Red Bull Ring Edition. Dit is een model die qua specificaties gelijk is aan het ‘standaard’ model. Echter is er toch aardig wat uniek aan deze editie. Er is een speciale Smart Cover aanwezig die via NFC exclusieve content laadt op je smartphone, waaronder een thema. Daarbij wordt ook het Always On Display en de app-icoontjes in een nieuw jasje gestoken; alles in de stijl van de Formule 1.

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring Pack

Iedere week krijg je als gebruiker een nieuwe race-wallpaper, afkomstig van Red Bull Ring; en krijg je ook maandelijks toegang tot nieuwe video-content. Volgens Samsung is het de eerste keer dat een smart cover ervoor zorgt dat de content op een smartphone kan veranderen.

Degenen met een Galaxy S9 Red Bull Ring Edition krijgen ook een kijkje achter de schermen. Er is uitgebreide informatie over de Grand Prix en ook is er content van Ziggo Sport aanwezig.

Naar de Formule 1

Je kunt de Galaxy S9 of S9+ Red Bull Edition aanschaffen in combinatie met een Vodafone Red of Red Super abonnement. Dit kan in de actieperiode van 16 april tot en met 27 mei 2018. Tevens krijg je hierbij twee weekendtickets voor de Grand Prix in Oostenrijk. Je krijgt het hele weekend toegang tot het raceweekend; dus de trainingen en de race zelf op zondag.

Geïnteresseerd in de gelimiteerde oplage van dit S9 toestel? Je kunt hem enkel bij Vodafone aanschaffen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel