Samsung rolt nieuwe update uit voor Galaxy S9/S9+ met verbeteringen

Er is een nieuwe update beschikbaar voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Het gaat om een update die enkele verbeteringen brengt. Dit zien we terug wanneer er gebeld wordt met het toestel of bij het instellen van een achtergrond. De update is ruim 317MB groot.

Nieuwe update voor Galaxy S9/S9+

De bezitters van de Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+ kunnen vanaf nu een nieuwe software-update verwachten voor hun smartphone. Samsung is onder andere in Nederland begonnen met een update waarbij er verschillende verbeteringen worden doorgevoerd, die de gebruiksvriendelijkheid moeten vergroten. Het gaat om een tussentijdse update, want de security-patch datum staat nog steeds op maart 2018.

Met de update die versienummer G960FXXU1ARCC (voor de S9) en G965FXXU1ARCC (voor de S9+) brengt, vinden we een vrij korte changelog. Er wordt gesproken over stabiliteitsverbeteringen voor het bellen. Daarbij wordt ook de kwaliteit van ‘Achtergrond’ genoemd als verbetering. Dit heeft te maken met het instellen van een wallpaper, maar grote wijzigingen vinden we hier dus niet.

De update voor de Galaxy S9 wordt automatisch aangeboden, en zodra deze beschikbaar is ontvang je hiervan een melding. Wil je hierop niet wachten, dan kun je handmatig controleren op nieuwe updates via Instellingen > Software-update > Updates handmatig downloaden. De update heeft een grootte van circa 317,06 MB. Wil je alles uit je toestel halen, lees dan ons uitgebreide overzicht met meer dan 35 Galaxy S9 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel