Samsung Galaxy S9 en S9+ kopen in Nederland? Dat kan vanaf vandaag! (alle details)

Samsung heeft haar nieuwste paradepaardje uitgebracht in Nederland: de Samsung Galaxy S9 en S9+. Beide toestellen zijn vanaf vandaag officieel verkrijgbaar in ons land. Degenen die voor begin maart een pre-order hadden geplaatst, kregen het toestel al een week eerder. We zetten alle details op een rij.

Galaxy S9 in Nederland

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus zijn allebei officieel uitgebracht in Nederland. De smartphones werden eind februari aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. Degenen die voor 8 maart een pre-order hadden geplaatst, kregen het toestel eind vorige week al thuisgestuurd. Vandaag liggen de toestellen dus voor iedereen in de winkels.

Samsung Galaxy S9 Midnight Black

Hoewel het design veel weg heeft van de Galaxy S8 en S8+, de voorgangers, is er toch het één en ander wel veranderd bij de telefoons. We hebben alle verschillen voor je op een rij gezet in de Galaxy S8 vs Galaxy S9 vergelijking. De S9 heeft een 5,8 inch Super AMOLED display met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Bij de S9+ heeft het scherm een grootte van 6,2 inch. Er zijn stereo-speakers, een USB-C poort, 8 megapixel front-camera en een razendsnelle Exynos 9810 octa-core processor.

Samsung Galaxy S9+ Coral Blue

Bij de Samsung Galaxy S9 zien we een enkele 12 megapixel camera en we kunnen al verklappen dat de kwaliteit zeer boven gemiddeld is. De Galaxy S9+ heeft een dual-camera met twee sensoren van 12 megapixel. Opvallend is het variabele diafragma waarmee de camera nog betere plaatjes moet schieten in de avonduren. Met AR Emoji kun je je eigen emoticons maken en ook kun je slow-motion video’s schieten met beide telefoons.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Wil je een compleet overzicht van specificaties, actuele prijzen en meer; raadpleeg dan de toestelpagina’s via onderstaande buttons. Tevens vind je daar ook een overzicht met de goedkoopste abonnementen met de Galaxy S9.

Galaxy S9 kopen

Je kunt de Galaxy S9 voor 849 euro aanschaffen en de Galaxy S9+ voor 949 euro bij onderstaande winkels. Dan heb je hem direct morgen (of in sommige gevallen vandaag al) in huis!

Direct te koop bij:

En bij de providers:

En mocht je inderdaad voor de Galaxy S9 gaan, lees dan zeker ons artikel met de Galaxy S9 hoesjes en accessoires.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel