Samsung Galaxy S9 onderworpen aan duurzaamheidstest: hoe degelijk is de telefoon?

De Samsung Galaxy S9 is onderworpen aan de duurzaamheidstest. Hierbij wordt gekeken naar hoe krasbestendig het beeldscherm en het toestel is. Er wordt ook getest of de Galaxy S9 makkelijk te buigen is.

Galaxy S9 duurzaamheidstest

Zack, bekend van JerryRigEverything, heeft de Samsung Galaxy S9 onderworpen aan de duurzaamheidstest. Hij heeft al een groot aantal toestellen in huis gehad voor de bekende testen. Nu is dus de nieuwste high-end smartphone van Samsung aan de beurt. Er wordt gekeken naar verschillende aspecten van het toestel. Want glazen smartphones zijn doorgaans nou eenmaal gevoeliger voor onheil van buitenaf.

Samsung Galaxy S9 duurzaamheidstest

Het beeldscherm van de S9 wordt getest op krasbestendigheid. Bij een waarde van niveau 6 beginnen de eerste krassen te komen. Dit is vergelijkbaar met vergelijkbare toestellen. De vingerafdrukscanner is minder krasbestendig, maar doet het dan nog wel. Ook dit zien we bij de meest toestellen terug. Een hete vlam zorgt wel voor een effect wat zichtbaar blijft. De buigtest, die kan laten zien als je bijvoorbeeld gaat zitten met je S9 in je achterzak, zorgt ook niet voor grote problemen, zo blijkt uit de video.

Alles over de Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn deze week uitgeleverd in Nederland. Dit geldt echter alleen voor degenen die een pre-order geplaatst hebben. Voor de rest start de levering op 16 maart. Alleen deze week krijg je nog wel tot 400 euro inruilkorting op je huidige toestel. We hebben hier ook de verschillen tussen de S8 en S9 op een rij gezet.

Ben je al in het bezit van een Galaxy S9 of Galaxy S9+, bekijk dan zeker het overzicht met de beste Galaxy S9 accessoires en hoesjes.

Wil je meer informatie, raadpleeg dan de toestel-pagina’s via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel