Samsung deelt groot aantal filmpjes over Samsung Galaxy S9

Ieder jaar kijkt weer een grote groep mensen uit naar Samsung Unpacked. Dit jaar zagen we de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Samsung maakt er ieder jaar weer een heus spektakel van, maar toch moeten we even wachten totdat het toestel in de winkels ligt. Samsung licht al wel een hoop nieuwe functies uit in de video’s die zijn gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9 video’s

De Samsung Galaxy S9 en S9+ werd afgelopen weekend aangekondigd en dat kon je niet ontgaan zijn. Het bedrijf promoot haar toestellen graag en heeft nu een groot aantal video’s online gezet die extra informatie geven over de nieuwe smartphones van Samsung. Denk bijvoorbeeld aan het design, AR Emoji, de Super Slow Motion video-modus en de tv-commercial van de Galaxy S9.

Alle video’s hebben we hieronder voor je op een rij gezet. Mocht je interesse hebben in de twee toestellen, lees dan zeker ons artikel met de interessante Galaxy S9 aanbiedingen tijdens de pre-order en de vergelijking tussen de Galaxy S8 en Galaxy S9. Ook vind je meer informatie op de toestelpagina’s die je kunt bereiken via de twee buttons onder de video’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel