Samsung Galaxy S9/S9+ wordt vanaf vandaag uitgeleverd: niet voor iedereen

De Samsung Galaxy S9 en S9+ werden eind februari aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. Vanaf vandaag is de Koreaanse fabrikant begonnen met het uitleveren van de toestellen, maar dit geldt niet voor iedereen.

Galaxy S9 uitlevering begonnen

De uitlevering van het nieuwe paradepaardje van Samsung is vandaag begonnen. Bij sommige gebruikers werd het toestel gisteren al geleverd. Het toestel werd eind februari aangekondigd tijdens het MWC. Degenen die voor 8 maart een pre-order geplaatst hebben, konden het toestel een week voor officiële release in huis halen. Voor degenen die geen pre-order hebben geplaatst, krijgen het toestel op 16 maart 2018 in de bus..

Samsung Galaxy S9 Midnight Black

Samsung heeft met de S9 een opvolger voor de S8-serie in huis. Dat betekent niet dat de S8-serie, bestaande uit de Galaxy S8 en Galaxy S8+, nu uit de schappen verdwijnt. Omdat het toestel voorlopig nog wel bijgehouden zal worden met updates en de prijs flink zal zakken van de S8, wordt het een interessant alternatief voor de S9-serie. In onze Galaxy S8 – S9 vergelijking kun je lezen dat er niet eens zo gek veel verschillen tussen de toestellen zijn.

De Samsung Galaxy S9 en S9+ hebben een vergelijkbaar design met de Galaxy S8. Aan de achterkant vinden we een enkele camera bij de S9 en een dual-camera bij de S9+. Hieronder vinden we de vingerafdrukscanner; een fijnere plek dan waar hij voorheen zat. Daarbij is de Galaxy S9-reeks uitgerust met een snelle Exynos processor, Android Oreo en stereo-speakers.

Samsung Galaxy S9+ Coral Blue

Meer informatie

Wil je alle details, specificaties en meer te weten komen, raadpleeg dan de toestelpagina’s via onderstaande buttons. Heb je er nog niet een besteld, dan kun je bij onderstaande winkels terecht. Tevens hebben we voor je een interessant overzicht met officiële Galaxy S9 hoesjes en accessoires.

Voor welk toestel ga jij?

En ook bij de providers wordt het toestel leverbaar;

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel