Samsung vernieuwt ‘Over The Horizon’ ringtone voor 2018: ook voor de S9

Wat de bekende ‘Nokia Tune’ is van Nokia, is ‘Over The Horizon’ als beltoon van Samsung. Een hoog staaltje muziek, zo kunnen we de ringtone wel omschrijven. Nu is voor de lancering van de Galaxy S9 een 2018-versie gemaakt van Over The Horizon.

Over The Horizon ringtone voor Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zullen allebei met een vernieuwde versie van de ‘Over The Horizon’ ringtone geleverd worden. Met regelmaat brengen fabrikanten nieuwe versies uit van hun ringtones. Nu doet Samsung dat ook met een 2018-versie van de ringtone Over The Horizon. Je kunt hem hieronder beluisteren. Het stuk is gecomponeerd door Pétur Jónsson, waarbij we beelden zien van de schitterende natuur in IJsland.

De Over The Horizon ringtone is voor velen direct herkenbaar als de beltoon van een Samsung Galaxy-toestel. Andere merken hebben ook zo hun eigen beltoon; denk aan de Nokia tune die niet te missen is, maar ook Apple, Sony en Huawei (Dream It Possible) zijn onderscheidend genoeg om te herkennen.

Ben je benieuwd naar de eerdere versies van Over The Horizon? Die zetten we voor je hieronder op een rij; waarbij je als eerst die van de Galaxy S II hoort en eindigt met de Samsung Galaxy S6.

Lees ook

Reageer op dit artikel