Samsung Galaxy S9/S9+: beveiligingsupdate maart met camera-verbeteringen

Samsung heeft voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ de eerste update klaarstaan. Met de update worden verbeteringen doorgevoerd in de camera en de beveiliging van het toestel. De update werd in de afgelopen dagen in verschillende landen uitgerold.

Galaxy S9: beveiligingsupdate maart

Voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus wordt in Nederland vanaf nu een update uitgerold. De update is circa 242,70 MB groot en heeft versienummer G960FXXU1ARC5 bij de S9 en G965FXXU1ARC5 bij de S9+. Met de update worden verschillende verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd.

Als eerst is er beveiligingsupdate maart 2018. Bij de eerste uitlevering draaide het toestel nog op de patch van januari. Daarbij worden enkele zaken aangepakt. Het ontgrendelen met het gezicht (de intelligente scan) werkt nu beter en ook is de stabiliteit van de camera verbeterd.

Samsung Galaxy S9 beveiligingsupdate maart 2018

De update wordt OTA, dus via het toestel zelf uitgerold. Hiervoor hoef je dus geen computer erbij te pakken. Zodra de update voor je device beschikbaar is, ontvang je hiervan een notificatie. Je kunt eventueel ook handmatig controleren bij Instellingen > Software-update > Updates handmatig downloaden. De installatie neemt ongeveer 10 á 15 minuten in beslag.

Het toestel

Degenen die voor 8 maart een pre-order hadden geplaatst, hebben het toestel eind vorige week in huis gekregen. Vanaf overmorgen, 16 maart, ligt het toestel voor iedereen in de winkels. Daarbij kun je alleen vandaag en morgen nog profiteren van de inruilactie waarmee je nog meer geld terugkrijgt voor je oude toestel.

Alle details, actuele prijzen, specificaties en meer vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel