Samsung geeft je een gratis Harman Kardon speaker bij Galaxy S9 en S9+

Samsung heeft een nieuwe promotie-actie in combinatie met de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Wanneer je één van deze twee vlaggenschepen aanschaft, kun je aanspraak maken op een gratis Harman Kardon speaker. Ideaal met de zomer in het vooruitzicht. We zetten de details op een rij.

Galaxy S9 met Harman Kardon speaker

Ben je op zoek naar een nieuwe Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+? Dan kun je bij aanschaf van dit toestel nu er een Harman Kardon speaker bij krijgen. Allebei de toestellen zijn momenteel de high-end toestellen van de Koreaanse fabrikant. In onze Galaxy S9 review waren we al erg te spreken over de smartphone van Samsung.

Galaxy S9 Harman Kardon

Koop je in de periode van 7 mei 2018 tot en met 1 juli 2018 een S9 of S9+ bij de deelnemende winkels, dan krijg je de Harman Kardon Onyx 4 speaker. Deze luidspreker is via Bluetooth te verbinden en zorgt voor een krachtig geluid van maximaal 60 watt. De accu moet volgens de fabrikant garant staan voor een afspeeltijd van 8 uur op één lading.

Samsung Galaxy S9 harman kardon speaker

Goed om te weten

Zoals gezegd is het goed te weten dat de aanbieding alleen geldig is bij deelnemende winkels; dit zijn onder andere de onderstaande winkels;

En bij de providers:

Heb je die vervolgens aangeschaft, dan kun je de speaker claimen via de website van Samsung. Een overzicht van specificaties, actuele prijzen en meer, vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel