Samsung Galaxy S10, S10e en S10+ krijgen beveiligingsupdate juli met verbeteringen

Voor de toestellen uit de Galaxy S10-serie heeft Samsung een nieuwe update klaarstaan. Voor de Galaxy S10, S10e en S10+ staat beveiligingsupdate juli 2019 klaar, die daarbij ook verschillende verbeteringen brengt.

Galaxy S10: beveiligingsupdate juli 2019

Samsung heeft haar nieuwste high-end smartphones voorzien van een nieuwe security-patch. Het is tevens de nieuwste versie: beveiligingsupdate juli 2019. Hierbij worden enkele tientallen kwetsbaarheden in Android aangepakt, en heeft Samsung zelf ook nog optimalisaties en beveiligingsproblemen doorgevoerd.

Leestip: Samsung Galaxy S10, S10e en S10+: de beste hoesjes, cases en accessoires

Samsung Galaxy S10 beveiligingsupdate juli 2019

De update staat klaar voor de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10e en Galaxy S10+. DroidApp-lezer Henk meldt dat de changelog niet alleen bestaat uit beveiligingspatches. Er worden ook andere verbeteringen doorgevoerd. De WiFi-verbinding en de stabiliteit hiervan zijn verbeterd. Dit geldt ook voor de stabiliteit van de camera en de Bluetooth-verbinding.

Voor de Galaxy S10-toestellen heeft de update een grootte van ongeveer 388,46MB. Zodra de update beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Eventueel kun je ook handmatig controleren of er een update klaarstaat.

Leestip: 21 handige tips en tricks voor je Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 408,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 645,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel