Android beveiligingsupdate juli 2019 beschikbaar: 33 patches

Er staat weer een nieuwe security-patch klaar voor het Android-besturingssysteem. Met beveiligingsupdate juli 2019 worden 33 kwetsbaarheden aangepakt. De update wordt direct verspreid naar Pixel-devices.

Beveiligingsupdate juli 2019

Google heeft voor Android een nieuwe beveiligingsupdate klaarstaan. Iedere maand wordt door het bedrijf een nieuwe patch klaargezet voor de verschillende smartphones en andere Android-apparaten. Google heeft de update vrijgegeven, waarna andere fabrikanten aan de slag kunnen met het optimaliseren van de software-update voor hun toestellen.

Uit het security-bulletin van de juli-update blijkt dat er 33 patches zijn doorgevoerd. Een aantal van deze patches zijn enkel bedoeld voor bepaalde types chipsets of andere soorten hardware.

Pixel

Voor de Pixel-toestellen wordt de update direct beschikbaar gesteld. In de komende dagen zal de update dus de weg naar jouw smartphone vinden. Zoals iedere maand heeft Google ook nog een aantal verbeteringen doorgevoerd voor de Pixel-devices. De herkenning van muziek en het commando ‘OK Google’ is verbeterd, net als verbeteringen in bepaalde onderdelen van de toestellen.

Andere smartphones

De verschillende fabrikanten gaan nu aan de slag met het uitbrengen van de update voor hun verschillende toestellen. We kunnen de update in ieder geval verwachten op Android One-toestellen, maar ook andere devices zullen in de komende tijd deze update krijgen.

Heb jij de update binnengekregen? Dan horen we dat heel graag. Stuur ons een mailtje, samen met een screenshot! We zijn je heel dankbaar!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel