Android beveiligingsupdate juni 2019: 22 patches met nieuwe update

Een nieuwe maand, een nieuwe security-patch. Google heeft voor Android de nieuwe beveiligingsupdate van juni 2019 vrijgegeven. Er worden meer dan 20 patches doorgevoerd met de update. Voor de Pixel-toestellen zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd.

Beveiligingsupdate juni 2019

In het begin van de nieuwe maand brengt Google een nieuwe beveiligingsupdate uit voor Android. Dat is nu ook het geval met beveiligingsupdate juni 2019. Ook deze keer heeft het bedrijf weer verschillende veiligheidskwesties aangepakt in het besturingssysteem. Om precies te zijn gaat het om 22 patches.

Een aantal van deze patches zijn specifiek bedoeld voor bepaalde type systemen. Denk aan het type processor of een ander onderdeel. Een aantal van de kwetsbaarheden die met de update worden aangepakt, hebben het kenmerk ‘kritiek’ meegekregen.

Als eerst is de update voor de Pixel-devices beschikbaar. Hierbij zijn vier belangrijke verbeteringen doorgevoerd. De accuraatheid van het commando ‘Ok Google’ is verbeterd, net als het oplossen van een bug in de Netflix-app en ook zijn problemen met de camera aangepakt, tijdens het opnemen van een video.

Fabrikanten kunnen vanaf nu aan de slag met het optimaliseren van de update voor hun toestellen. Dit zal allemaal in de komende weken gebeuren. Wanneer hij voor jouw telefoon beschikbaar is, horen we dat graag van je, samen met een screenshot. Stuur ons een mailtje via contact.

Ben je in het bezit van een Pixel-device, dan kun je aan de slag met de Factory Images en OTA Images.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel