Samsung Galaxy S10 Lite: details over camera en processor

Er is nieuwe informatie bekend over een nieuw S10-model van Samsung. De telefoon waar het om gaat is vermoedelijk de Galaxy S10 Lite. Nu komen we meer te weten over de camera en horen we wat technische details.

Galaxy S10 Lite krijgt triple-camera

De geruchten over de Samsung Galaxy S10 Lite laaien weer op. De fabrikant zou met een vierde telefoon in de S10-serie willen komen, naast de S10, S10e en S10 Plus. Er gaan al enige tijd berichten over het toestel, maar nog altijd blijft onduidelijk wanneer de nieuwe smartphone aangekondigd wordt.

Leaker Ishan Agarwal heeft van zich laten horen met meer informatie over de nieuwe Galaxy S10 Lite. De smartphone van Samsung zou voorzien zijn van een triple-camera. Deze opstelling bestaat uit een 48 megapixel hoofdsensor, 12 megapixel wide-angle lens en een 5 megapixel dieptesensor. De front-camera zou foto’s schieten in 32 megapixel.

Samsung Galaxy S10+ test

De ‘grote’ Galaxy S10+

Daarnaast weet Ishan te melden dat de telefoon een Snapdragon 855 processor mee zal krijgen. Dit betekent dat we in de S10 Lite vermoedelijk dus geen eigen Exynos processor tegen zullen komen. Afgaande op de eerdere berichten moet het toestel ook in Europa verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 647,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel