‘Samsung wil Galaxy S10 Lite uitbrengen met Snapdragon 855 en 45W snelladen’

Samsung zou naar verluidt werken aan een nieuw model voor in de Galaxy S10-serie. Volgens de berichten gaat het om een Galaxy S10 Lite, maar wel voorzien van krachtige specificaties. Wat kunnen we verwachten?

Galaxy S10 Lite op komst

Er gingen eerder al berichten rond over een goedkoper model van de Galaxy Note 10, en nu is er nieuws te melden over de Galaxy S10-serie. De berichten zijn wederom afkomstig van Sammobile, een bron die vaker nieuws heeft te melden over Samsung. Volgens de bron heeft het toestel modelnummer SM-G770F, waarbij de G staat voor een Galaxy S-toestel en de F aangeeft dat het toestel in Europa uitgebracht zal worden. De naam van de telefoon staat nog niet vast, maar er wordt gesproken over een Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy S10e beeldscherm

De Galaxy S10e

De nog onbekende smartphone moet enkele maanden voor de Galaxy S11-release uitgebracht worden, dus er lijkt stiekem toch wel wat haast geboden. De S11-serie kunnen we waarschijnlijk verwachten in februari-maart. De naam Lite zou wel opvallend zijn; het toestel moet wel de S10e overtreffen qua specs, maar moet het wel met een iets ‘mindere’ camera doen. Als de berichten kloppen krijgt de S10 Lite een Snapdragon 855 processor, dus geen eigen Exynos SoC.

Om het lijstje compleet te maken; de Samsung Galaxy S10 Lite zou direct op de markt komen met Android 10, 8GB RAM-geheugen en 128GB opslagruimte. Klein is het toestel niet; het scherm zal een grootte krijgen van 6,7 inch. De accu zal snel opgeladen kunnen worden; namelijk met 45 watt. Zodra er meer bekend is over de Galaxy S10 Lite, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 632,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel