‘Samsung komt met goedkopere Galaxy Note 10 naar Europa’

Samsung heeft onlangs haar nieuwe Note 10-serie aangekondigd. Deze smartphones kennen een hoge adviesprijs. Voor degenen die minder geld er aan kwijt willen zijn is er mogelijk goed nieuws. Er is een goedkopere versie op komst.

Goedkopere Galaxy Note 10?

Samsung heeft verschillende smartphonelijnen, waaronder de Note-serie. De kans lijkt aanwezig dat de Note-serie uitgebreid wordt met een nieuw toestel. Uit nieuwe informatie blijkt nu dat er een goedkopere Galaxy Note 10 op komst is. Sammobile meldt dat het toestel het typenummer N770F krijgt. De toevoeging van de ‘F’ betekent dat dit toestel uitgebracht wordt in Europa.

Naar verluidt zou de telefoon uitgebracht worden in de kleuren zwart en rood. De Note-serie wordt aangeduid met de N, terwijl het lagere nummer zou betekenen dat het gaat om een goedkopere telefoon. Het is alweer een tijd geleden dat Samsung een goedkopere Note uitbracht. Er verscheen ooit een Galaxy Note 3 Neo. Het is niet bekend wat de volledige naam wordt van het goedkopere Note 10-toestel, wat de specs zijn en wanneer de telefoon aangekondigd wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 711,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel