Samsung Galaxy Note 10 gemarteld in duurzaamheidstest en teardown

JerryRigEverything heeft weer een nieuwe video gepubliceerd van een duurzaamheidstest. Deze keer wordt de Samsung Galaxy Note 10(+) onder handen genomen. Hoe degelijk en robuust is de nieuwe high-end smartphone van Samsung eigenlijk?

Galaxy Note 10 in duurzaamheidstest

De Samsung Galaxy Note 10 is de nieuwste high-end smartphone van de Koreaanse fabrikant. Daarbij heeft het bedrijf ook nog de Galaxy Note 10+ op de markt gebracht. Beide toestellen zijn sinds vorige week verkrijgbaar in Nederland. In een nieuwe video van JerryRigEverything wordt de duurzaamheid van de Samsung Galaxy Note 10+ 5G bekeken. Het 5G-model komt niet naar Nederland, maar is qua constructie verder niet anders dan die van het 4G-model zoals we die hier kennen.

In de video wordt gekeken naar de krasgevoeligheid van het beeldscherm. Daarbij zien we dat de Samsung Galaxy Note 10+ gebogen wordt; en zien we of de telefoon gevoelig is voor krassen.

Teardown

In een andere video wordt de Galaxy Note 10 helemaal uit elkaar gehaald. Op fascinerende wijze zien we de constructie van de smartphone, samen met de ruimte voor verschillende onderdelen. Denk aan de quad-camera en de ruimte voor de S Pen.

Alles over de Galaxy Note 10 en Note 10+ vind je terug op de toestelpagina’s. Deze kun je bereiken via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 710,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel