Eerste update voor Galaxy Note 10 fixt kinderziektes en brengt verbeteringen

De Samsung Galaxy Note 10 komt over een paar dagen uit. Voordat de smartphone beschikbaar komt, heeft de fabrikant alvast een belangrijke fix-update uitgebracht, waarmee de puntjes op de ‘i’ worden gezet, en kinderziektes uit de wereld worden geholpen.

Eerste Galaxy Note 10 update

Samsung heeft voor de Samsung Galaxy Note 10 een eerste update uitgerold. Het toestel zal vanaf vrijdag te koop zijn in ons land. Om verschillende kinderziektes uit het toestel te halen, heeft het bedrijf een software-update klaargezet die gebruikers vanaf vrijdag direct op hun smartphone kunnen installeren.

Galaxy Note 10 augustus update

Als we kijken naar de changelog van deze update worden verschillende verbeteringen doorgevoerd. Als eerst zijn de prestaties van de vingerafdrukscanner verbeterd. De vingerafdrukscanner van de Note 10 zit in het scherm geïntegreerd. Ook heeft Samsung de prestaties van het touchscreen verbeterd en geldt dit ook voor de beveiliging. Samsung voorziet de Note 10 van beveiligingsupdate augustus 2019. Deze update wordt overigens ook voor de Galaxy Note 10+ uitgerold.

De camera kent ook verschillende verbeteringen. Volgens de changelog van de Note 10 is de stabiliteit van de camera verbeterd. Tevens is de fotokwaliteit verbeterd zodat je met de Note 10 de mooiste foto’s kunt maken. Alles over de Galaxy Note 10 vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel