Samsung Galaxy S10, S10e en S10+ krijgen grote september-update met nieuwe functies

Samsung is begonnen met het uitrollen van een nieuwe software-update voor de Samsung Galaxy S10-serie. Los van een nieuwe security-patch, worden met de update ook nieuwe functies toegevoegd aan de S10, S10e en S10+.

Galaxy S10 september-update

Gebruikers van de Samsung Galaxy S10, S10e en S10+ kunnen vanaf nu een nieuwe update voor hun toestel binnenhalen. Met de nieuwe september-update worden gebruikers niet alleen voorzien van een verbeterde beveiliging voor hun toestel; ook worden er een reeks nieuwe functies aan de telefoons toegevoegd.

Samsung Galaxy S10+ camera

De vernieuwingen vinden we voornamelijk terug in de camera-app van de Galaxy S10-serie. Hierbij is de functie Live Focus Video toegevoegd. We hadden eerder voor de fotocamera al Live Focus, nu dus ook voor de video. Hiermee kun je video’s maken waarbij de voorgrond scherp is, en de achtergrond vervaagd. Tevens is er een Happering-filter, bekend van de Galaxy Note 10, en is er een speciale Nacht-stand voor de front-camera. Voor video’s die je maakt met de camera aan de voorzijde kun je nu AR Doodle gebruiken en zo je filmpjes opleuken. Ook de Super Steady functie in de videocamera is uitgebreid.

Andere nieuwe functies hebben betrekking tot DeX. Je kunt vanaf nu zonder tussenkomst van een kabel de DeX-omgeving op je Windows-pc gebruiken. De update wordt vanaf nu verspreid, waarbij je een melding krijgt op je smartphone als de update beschikbaar is voor je Samsung Galaxy S10, S10+ of S10e.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel