Samsung Galaxy S7 voor €399 en Wileyfox Swift 2X voor €159

Mocht je op zoek zijn naar een goede smartphone, maar niet veel uit willen geven, dan zijn er twee nieuwe aanbiedingen te vinden. In verband met het komende Black Friday kun je vanaf vandaag de Galaxy S7 en Wileyfox Swift 2X voor een lagere prijs aanschaffen.

Galaxy S7 en Swift 2X in de aanbieding

Met Black Friday in het vooruitzicht hebben verschillende winkels interessante aanbiedingen aangekondigd. Zo ook een bekende webwinkel die verschillende smartphones in prijs verlaagd. Het gaat om de Wileyfox Swift 2X en de Samsung Galaxy S7 die interessant geprijsd zijn.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Voor de Samsung Galaxy S7 betaal je vanaf vandaag, 20 november, 399 euro. Voor dit bedrag kun je zelf de kleur kiezen en heb je een prima smartphone in huis. Doorgaans ligt de adviesprijs een stuk hoger van het toestel. Een update naar Android 8.0 Oreo zal nog uitgerold worden, zo is de verwachting. De telefoon heeft een 5,1 inch Quad-HD display, 12 megapixel camera, 4GB RAM, een snelle octa-core processor en 3000 mAh accu.

Je kunt de Galaxy S7 direct voor 399 euro aanschaffen bij Coolblue via deze link.

 

Wileyfox Swift 2X Blauw

Wileyfox Swift 2X

De Britse fabrikant Wileyfox staat bekend om haar goed uitgeruste toestellen voor een vriendelijke prijs. De Wileyfox Swift 2X is een smartphone met een 5,2 inch Full-HD display en 16 megapixel camera. De Swift 2X is verder voorzien van een Snapdragon 430 octa-core processor, 3000 mAh accu, 3GB RAM en een metalen behuizing.

De Wileyfox Swift 2X is tijdelijk aan te schaffen voor 159 euro bij Coolblue via deze link.

 

De details en actuele prijzen van de twee smartphones vind je via onderstaande button op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel