Samsung Galaxy S8 en S8+ ontvangen de beveiligingsupdate van juli

Samsung heeft voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ een nieuwe update klaarstaan. Voor de toestellen is beveiligingsupdate juli 2018 beschikbaar, die begin deze maand door Google werd vrijgegeven.

Galaxy S8: beveiligingsupdate juli 2018

De bezitters van een Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+ kunnn een nieuwe update installeren voor hun device. De telefoons worden bijgewerkt met de nieuwste security-patch die Google begin deze maand heeft vrijgegeven; beveiligingsupdate juli 2018. Deze update dicht vanuit Google enkele tientallen kwetsbaarheden en ook Samsung zelf heeft nog verbeteringen toegevoegd.

Galaxy S8 beveiligingsupdate juli 2018

In de changelog van de update wordt ook melding gemaakt van verbeteringen in de stabiliteit van de camera. Deze moet dus net wat beter werken. Daarbij heeft Samsung de S8 en S8+ ook uitgebreid met verbeteringen in de prestaties en stabiliteit, zo melden DroidApp-lezers.

De update heeft een grootte van circa 555MB. De uitrol van de update gebeurt gefaseerd, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Zodra hij voor je S8 of S8+ beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je toestel. Je kunt eventueel ook handmatig controleren via instellingen > software-update > updates handmatig downloaden.

Meer uit je Galaxy S8 halen? Lees dit overzicht met 41 handige Galaxy S8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel