‘Samsung Galaxy S8 Mini opnieuw in het nieuws: Edge en irisscanner’

Nieuwe berichten gaan rond over de komst van de Samsung Galaxy S8 Mini. In april gingen er al berichten rond, maar nu is er nieuwe berichtgeving. Zo krijgt het toestel vermoedelijk een 5,3 inch display met doorlopende schermranden en krijgt het toestel zelfs een irisscanner.

Samsung Galaxy S8 Mini

Begin april doken de eerste berichten op over een kleinere versie van de Samsung Galaxy S8. Nu, een paar maanden later, komt er opnieuw nieuws naar buiten over het nieuwe toestel van de Koreaanse fabrikant. Samsung zou mogelijk werken aan de Galaxy S8 Mini. Dit toestel zou na lange tijd weer een mini-uitvoering van de S-serie zijn. De laatste ‘mini’ was namelijk de Samsung Galaxy S5 Mini.

Samsung Galaxy S8 Mini

Naar verluidt krijgt de S8 Mini een 5,3 inch scherm hebben met hetzelfde design als de Galaxy S8 en S8+, dus met een beeldverhouding van 18,5:9. Het toestel zou in de hand moeten liggen als een 4,7 inch model, zo laat de bron weten. Verder zou het toestel beschikken over een Snapdragon 821 processor, dezelfde als in de LG G6, en is er 4GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte. Opvallend is ook de irisscanner die bij de Mini aanwezig zal zijn.

Helaas ontbreekt er nog verdere informatie over het toestel. Zodra er meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel