‘Samsung komt met Samsung Galaxy S8 Mini met 5,3 inch display voor €470’

Nieuwe informatie is opgedoken over een kleiner model van de Samsung Galaxy S8; de Galaxy S8 Mini. In de afgelopen week kondigde Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ aan. Beide toestellen zijn voorzien van een groot scherm en aangezien een grote groep consumenten nog altijd op zoek is naar een relatief kleiner toestel; is de kans op een Galaxy S8 Mini aanwezig.

Samsung Galaxy S8 Mini

Van de week werd de nieuwe serie van de Samsung Galaxy S8 aangekondigd. Inmiddels kun je de smartphone al pre-orderen waarbij je hem 8 dagen eerder in huis hebt dan releasedatum. De telefoon is voorzien van een 5,7 inch display en de S8+ heeft zelfs een 6,2 inch beeldscherm meegekregen. Nu gaan er geruchten rond over de Samsung Galaxy S8 Mini.

Samsung Galaxy S8 Mini

Na de Samsung Galaxy S5 Mini zagen we geen mini-toestel meer terug in het assortiment van de Galaxy S-serie; geen Galaxy S6 Mini en geen Galaxy S7 Mini. Nu gaan er toch berichten over de komst van een mogelijke Samsung Galaxy S8 Mini die voorzien zou zijn van een 5,3 inch display. Deze versie van de telefoon moet gemakkelijk met één hand te bedienen zijn. Daarnaast moet de telefoon een prijs krijgen van rond de 470 euro en uitgebracht worden in bepaalde markten, waaronder China, Thailand, Korea en India. De komst naar Europa lijkt onwaarschijnlijk op dit moment.

De technische specificaties van de S8 Mini zouden grotendeels overeenkomen met die van de ‘grote’ S8. Zo moet er 4GB RAM aanwezig zijn en een Snapdragon 835 binnenin. In Europa wordt overigens de S8 geleverd met een eigen Exynos processor. Wel zal de accucapaciteit wat ingeperkt worden maar meer is er niet bekend over het toestel. De informatie zou afkomstig zijn van een insider van Samsung, uit het Research en Development team.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel